Balans & Harmonie

Symphony of the Cells is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën.
 
Symphony of the Cells bevat ​​16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.
Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.
De 10 lichaamssystemen zijn:
Hart en Bloedsomloop
Spijsverteringssysteem
Emotioneel- en Limbisch systeem
Hormonaal systeem
Immuunsysteem
Huid, haar en nagels
Zenuwstelsel
Longfunctiesysteem
Botten, spieren en gewrichten
Urineweg systeem
Ben je nieuwsgierig naar wat deze behandeling voor je kan betekenen neem dan contact met me op voor een persoonlijk advies welk protocol jouw het beste kan ondersteunen.
Symphony of the cel is een collectie van 16 protocollen met essentiele olien  die met een bepaalde techniek worden aangebracht. Dit is bedacht door Boyd Truman gebasseerd op ruim 25 jaar therapeutische ervaring in zijn praktijk. Symphony of the Cells heeft een nationaal keurmerk voor therapeutisch massage & bodywerk.